Website laten maken? Vanaf 799 euro!

Verhoog je online zichtbaarheid

Maatwerk oplossingen voor jouw unieke bedrijf

Bezoekers die daadwerkelijk aankopen doen

Website laten maken
Website laten maken 1

De strijd met online zichtbaarheid: Jouw uitdagingen

Online zichtbaarheid is cruciaal voor elk bedrijf. Misschien heb je gemerkt dat jouw onderneming onzichtbaar blijft in de online jungle, ondanks je inspanningen. Je bent niet alleen. Veel bedrijven worstelen met hetzelfde probleem. Een website is meer dan een online visitekaartje; het is een essentieel platform waar potentiële klanten jou leren kennen, je diensten ontdekken, en beslissen of ze met je willen samenwerken. Zonder een effectieve website mis je niet alleen de kans om indruk te maken, maar loop je ook waardevolle klanten mis.

Een veelvoorkomende uitdaging is de technische complexiteit. Misschien ben je niet bekend met de technische aspecten van het bouwen van een website, zoals SEO, responsief design, of integratie van sociale media. Of misschien heb je een website, maar is deze verouderd, niet gebruiksvriendelijk, of onvoldoende geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je potentiële klanten misloopt. Het belang van een professionele, gebruiksvriendelijke en goed vindbare website kan niet genoeg worden benadrukt in deze snel evoluerende digitale wereld.

Website laten maken
Website laten maken 2
Website laten maken 3

Waarom een website laten maken?

Een website is de basis van je online aanwezigheid en speelt een cruciale rol in hoe klanten je bedrijf waarnemen. Het biedt een platform om je merkverhaal te vertellen, je diensten of producten te presenteren, en vertrouwen op te bouwen bij je doelgroep. In het digitale tijdperk waarin we leven, is een website vaak het eerste contactpunt tussen jou en je potentiële klanten. Een professionele en goed ontworpen website verhoogt niet alleen de geloofwaardigheid van je bedrijf, maar vergroot ook je bereik ver buiten je fysieke locatie.

Een goed ontwikkelde website kan dienen als een krachtig marketinginstrument. Het biedt je de mogelijkheid om je doelgroep te bereiken via zoekmachines, de betrokkenheid van bezoekers te vergroten, leads te genereren en uiteindelijk meer verkopen te realiseren. Jouw website krijgt een professionele uitstraling, essentieel voor het aantrekken van zowel kleine als middelgrote bedrijven. Met geavanceerde functies zoals e-commerce mogelijkheden, online boekingssystemen, en integratie van sociale media, kan je website fungeren als een dynamisch verkoopplatform dat 24/7 voor jou werkt.

Website laten maken

De verschillende soorten websites

Wil je een website laten bouwen? Bij het besluit een website te laten maken, is het belangrijk om te begrijpen dat er verschillende soorten websites zijn, elk met hun eigen doel en functionaliteiten.

 1. Een eenvoudige website: de basis. Dit is ideaal voor starters of kleine bedrijven die online aanwezig willen zijn. Deze websites zijn vaak statisch, met enkele pagina’s zoals ‘Home’, ‘Over Ons’, en ‘Contact’.
 2. Een professionele website: voor bedrijven en organisaties. Deze zijn meer geavanceerd, met geïntegreerde functies zoals een blog, portfolio, of klantbeoordelingen. Ze zijn ontworpen om een sterke merkidentiteit te presenteren en potentiële klanten aan te trekken.
 3. Een webwinkel: voor het verkopen van producten of diensten. Hier draait alles om e-commerce functionaliteit, zoals productgalerijen, winkelwagen, en veilige betalingsopties. In dit geval wil je een webwinkel laten maken.
 4. Een blog: voor het delen van informatie of verhalen. Blogs zijn ideaal voor contentmarketing en kunnen worden gebruikt om bezoekers aan te trekken door middel van informatieve of onderhoudende content.
 5. Een portfolio: om je werk te laten zien. Perfect voor creatieve professionals die hun werk visueel willen presenteren aan potentiële klanten of werkgevers.
 6. Een community-website: voor het verbinden met anderen. Deze sites bieden forums, lidmaatschapsgebieden, en interactieve functies voor gebruikers om te communiceren.

Elk type website heeft zijn unieke eisen aan ontwerp en functionaliteit, en het is cruciaal om het type te kiezen dat het beste past bij je bedrijfsdoelen en -behoeften. Met Wordpress kun je eenvoudig je content beheren en aanpassen, waardoor het een populaire keuze is voor zowel eenvoudige als complexe websites. Zelf je website beheren? Voor bedrijven die hun website liever in eigen hand houden is Wordpress tevens een prettig management systeem.

Website laten maken
Website laten maken 4
Website laten maken 5

De verschillende stappen bij het laten maken van een website

Het proces van het laten maken van een website kan ingewikkeld lijken, maar het kan worden opgesplitst in beheersbare stappen.

 1. Oriëntatie: wat wil je bereiken met je website? Dit is de fase waarin je je doelen bepaalt, je doelgroep identificeert en beslist welk type website je nodig hebt.
 2. Ontwerp: hoe ziet je website eruit? Hier werk je samen met de ontwerper om de visuele aspecten te bepalen, zoals de lay-out, kleurenschema’s en lettertypen.
 3. Ontwikkeling: hoe werkt je website? Tijdens deze fase wordt de website gebouwd. Dit omvat codering, CMS-opzet, en het toevoegen van functionaliteiten zoals contactformulieren of e-commerce capaciteiten.
 4. Testen: werkt alles naar behoren? Voordat de website live gaat, wordt deze uitgebreid getest op bugs, compatibiliteit met verschillende apparaten, en gebruiksvriendelijkheid.
 5. Lancering: is je website klaar om aan de wereld te worden getoond? Na het testen en eventuele aanpassingen, wordt je website gepubliceerd op het internet, zodat iedereen deze kan zien.

Dit proces waarborgt dat elke stap zorgvuldig wordt uitgevoerd, wat resulteert in een professionele website die aan je verwachtingen voldoet.

Website laten maken

Tips voor het laten maken van een succesvolle website

Een succesvolle website maken vereist meer dan alleen technische vaardigheden; het vereist ook strategie en planning. Regelmatig je website bijhouden is cruciaal; wij bieden hiervoor ondersteuning en advies. Hier zijn verdere essentiële tips:

 1. Maak een goed plan: Begrijp je doelgroep en bepaal de doelen van je website. Dit zal de basis vormen voor alles, van ontwerp tot content.
 2. Zorg voor een goed webdesign: Een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp is essentieel. Het moet de identiteit van je merk weerspiegelen en gemakkelijk navigeerbaar zijn.
 3. Gebruik relevante content: Zorg ervoor dat de inhoud van je website waardevol en relevant is voor je doelgroep. Dit omvat teksten, afbeeldingen, en video’s.
 4. Maak je website gebruiksvriendelijk: Een intuïtieve navigatie en snelle laadtijden zijn belangrijk om bezoekers te behouden en te converteren.
 5. Maak je website vindbaar: Optimaliseer je website voor zoekmachines (SEO) om de zichtbaarheid te verhogen en meer verkeer aan te trekken.
Website laten maken
Website laten maken 6
Website laten maken 7

De toekomst van websites

De toekomst van websites is intrigerend met voortdurende veranderingen in technologie en gebruikersgedrag. We kunnen een toename verwachten van:

 • Mobiele optimalisatie: Met de toenemende prevalentie van smartphones wordt het optimaliseren van websites voor mobiele apparaten steeds belangrijker.
 • Interactiviteit en AI: De integratie van kunstmatige intelligentie en interactieve elementen zal websites persoonlijker en boeiender maken voor gebruikers.
 • Focus op gebruikerservaring: Websites zullen steeds meer worden ontworpen met de gebruikerservaring als kern, inclusief snellere laadtijden en intuïtieve navigatie.
 • Veiligheid en privacy: Naarmate internetgebruik groeit, wordt het beschermen van gebruikersgegevens en privacy steeds belangrijker.
Website laten maken

De kracht van een radicaal converterende website

Een radicaal converterende website is niet zomaar een online aanwezigheid; het is een strategisch hulpmiddel dat je zakelijke doelen aanzienlijk kan bevorderen. Dit soort website:

Website laten maken 8

Trekt de juiste bezoekers aan

Door doelgerichte SEO en inhoud die resoneert met je doelgroep.

Website laten maken 9

Converteert bezoekers in klanten

Door overtuigende call-to-actions en een duidelijke gebruikersreis die bezoekers naar conversie leidt.

Website laten maken 10

Bouwt merkvertrouwen op met doelgroep

Door een professionele uitstraling, nuttige inhoud, en een intuïtieve gebruikerservaring.

Voordelen van een eigen website

Een gloednieuwe website van Illustrify betekent een frisse start in de online wereld, vooral aantrekkelijk voor startende ondernemers en zzp’ers. Het bezitten van een eigen website biedt tal van voordelen, zoals:

Geloofwaardigheid en professionaliteit: Een goed ontworpen website geeft je bedrijf een professioneel imago en verhoogt de geloofwaardigheid.

24/7 zichtbaarheid: Je bedrijf is continu online bereikbaar, waardoor klanten op elk moment informatie kunnen vinden.

Groter bereik: Een website stelt je in staat een breder publiek te bereiken, lokaal en wereldwijd.

Marketingkanaal: Een website is een effectief platform voor marketing en promotie van je diensten of producten.

Directe communicatie: Je kunt direct communiceren met klanten, feedback verzamelen en relaties opbouwen.

Maak kennis met Illustrify

Illustrify is jouw partner in het realiseren van een unieke en doeltreffende website. Met onze expertise in webdesign en ontwikkeling zorgen we ervoor dat jouw website:

Uniek is

We bieden maatwerk webdesign dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit.

Website laten maken 11
Website laten maken 12

Effectief is

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zowel gebruikerservaring als zoekmachines.

Toekomstbestendig is

We zorgen ervoor dat jouw website meegroeit met de nieuwste trends en technologieën.

Website laten maken 13

Waarom kiezen voor Illustrify voor je website?

Bij het kiezen van een partner voor het laten maken van je website, zijn er veel factoren om te overwegen.

Focus op uniek design

Illustrify onderscheidt zich als een toonaangevend web design agency met een focus op het creëren van op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke websites. Of je nu een WordPress website wilt laten maken of een complexe webwinkel, ons team combineert technische expertise met creatief inzicht om een online oplossing te bieden die past bij jouw unieke behoeften.

Website laten maken 14
Website laten maken 15

Professionele expertise

Wij bieden een professionele website laten maken dienst die garandeert dat jouw website niet alleen er goed uitziet, maar ook functioneel is en je zakelijke doelen bereikt.

Betaalbare oplossingen

Voor diegenen die een goedkope website willen laten maken, zorgen we ervoor dat onze oplossingen betaalbaar blijven zonder in te leveren op kwaliteit.

Website laten maken 16
Website laten maken 17

Ontwerp op maat

Onze aanpak van website laten ontwerpen zorgt ervoor dat elke site uniek is, weerspiegelt wie je bent en wat je bedrijf nodig heeft.

SEO-optimalisatie

Als experts in het laten maken van websites, zorgen we ervoor dat jouw site is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat essentieel is voor het aantrekken van meer verkeer en het verbeteren van online zichtbaarheid.

Website laten maken 18

Portfolio

Ontdek ons veelzijdige portfolio waar onze passie voor design en succesverhalen van onze klanten tot leven komen. Van minimalistische ontwerpen tot complexe, artistieke creaties, ons portfolio weerspiegelt onze veelzijdigheid en toewijding aan kwaliteit en innovatie.

Website laten maken

Zie hoe andere merken hun reis naar de sterren zijn begonnen!

Recensies

Website laten maken 19
Sam van Leent
KUNG FU SCHOOL

“Illustrify is een professionele en betrouwbare partner die visueel aantrekkelijke websites bouwt voor ondernemingen. (…) Ze nemen alle feedback ter harte en verbeteren hun dienstverlening op basis van je wensen. Deze mate van professionaliteit, in combinatie met een relatief laag tarief, maakt de prijskwaliteitverhouding zeer aantrekkelijk. Zeker een aanrader als je jouw onderneming in een goed (online) daglicht wilt zetten!”

Website laten maken 20
Rena
BOL.COM VERKOPER

“Als je op zoek bent naar creatieve, originele en goede designs kan ik Illustrify zeer zeker aanraden. Strakke designs zorgen ervoor dat ik mijn investering binnen no-time terug heb. Het staat als een huis omdat er goed vooronderzoek wordt gedaan; hierdoor had ik naderhand geen werk aan eventuele aanpassingen. Het wordt zo leuk en refreshing gecreëerd dat ik enthousiast word om mijn eigen producten te kopen. Samenwerken met Illustrify is een soepel proces.”

Website laten maken 21
Joep
YUNIQ OFFICIAL

“Mede dankzij Illustrify hebben wij professionele foto’s kunnen krijgen voor onze producten. De werkwijze waarop Illustrify werkt is fijn. Je stuurt je producten op. Er worden foto’s gemaakt, geluisterd naar je wensen en tijdens het schieten van de foto’s om feedback gevraagd. Voor ons de volgende keer weer Illustrify.”

Website laten maken 22
Dennis Schrauwen
UGLYXMAS

“Illustrify heeft meerdere productbeschrijvingen en mailcampagnes voor ons geschreven. Wij vonden ze zelf al heel sterk met precies de juiste tone of voice. Maar de bevestiging hierop krijgen wij geregeld van onze klanten die positief reageren op vooral de mailcampagnes! Daarnaast is het ook een hele prettige samenwerking, Tristan neemt uitgebreid de tijd om uit te vogelen waar we precies naar op zoek zijn.”

Onze werkwijze

Bij Illustrify volgen we een gedetailleerd en klantgericht proces om je ideale website te realiseren. Tijdens de website ontwikkeling leggen we nadruk op duidelijke communicatie met onze klanten. Hier is ons stap-voor-stap plan:

01

Kennismakingsgesprek

We starten met een persoonlijke ontmoeting om jouw visie, doelstellingen en specifieke wensen voor de website te begrijpen.

02

Strategiebepaling

Gebaseerd op het kennismakingsgesprek, stellen we een op maat gemaakte strategie op die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

03

Ontwerpvoorstel

Ons creatieve team ontwikkelt een eerste ontwerpvoorstel dat jouw merkidentiteit en visie weerspiegelt.

04

Feedback en revisies

We presenteren het ontwerp aan jou en passen het aan op basis van je feedback om ervoor te zorgen dat het volledig aan je verwachtingen voldoet.

05

Ontwikkeling en implementatie

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, beginnen onze ontwikkelaars met de bouw van de website, waarbij alle nodige functionaliteiten worden geïmplementeerd.

06

Kwaliteitscontrole en testen

Voordat de website live gaat, wordt deze grondig getest op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en responsiviteit op verschillende apparaten.

07

Lancering

Na een succesvolle testfase wordt je website gelanceerd en toegankelijk gemaakt voor het publiek.

08

Nazorg en ondersteuning

Ook na de lancering blijven we beschikbaar voor ondersteuning, onderhoud en eventuele verdere ontwikkelingen.

Website laten maken? start nu!

Klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met Illustrify om jouw project te bespreken. Wij helpen je met een website die niet alleen prachtig is, maar ook effectief en doelgericht. Begin nu aan je reis naar online succes!

Contact – Dienst

Veelgestelde vragen

In deze sectie zullen we antwoorden op veelgestelde vragen over het laten maken van een website, zoals de kosten, het proces, en de benodigde tijd.

Wat kost het laten maken van een website?

De kosten voor het laten maken van een website variëren sterk, afhankelijk van diverse factoren zoals het type website, de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteiten, en de mate van maatwerk. Een eenvoudige website kan relatief goedkoop zijn, terwijl een uitgebreide, maatwerk website meer kan kosten. Bij Illustrify streven we naar transparantie in onze prijsstelling, zonder verborgen kosten, en bieden we oplossingen die passen bij uiteenlopende budgetten.

Wat kost een eenvoudige website?

Een eenvoudige website, vaak een basis online visitekaartje, is gericht op kleinere bedrijven of individuen. Deze kan variëren in kosten, afhankelijk van de specifieke eisen en het niveau van maatwerk. Bij Illustrify bieden we betaalbare oplossingen voor een eenvoudige website, zonder in te boeten op kwaliteit en functionaliteit.

Kan je gratis een website maken?

Ja, er zijn platforms waar je gratis een basiswebsite kunt maken. Echter, deze hebben vaak beperkingen qua design, functionaliteiten, en SEO-mogelijkheden. Voor een professionele website die volledig is afgestemd op jouw wensen en die effectief is in het bereiken van potentiële klanten, is een investering vaak onvermijdelijk.

Wat kost een webdesigner?

De kosten van een webdesigner variëren op basis van ervaring, expertise en de omvang van het project. Bij Illustrify werken we met ervaren webdesigners die gespecialiseerd zijn in het creëren van unieke en effectieve designs, afgestemd op jouw specifieke bedrijfsdoelstellingen. Onze prijzen weerspiegelen de kwaliteit en de waarde die we bieden, met het doel om een langdurige en prettige samenwerking met onze klanten op te bouwen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00