Brochure laten maken: maak indruk op je klanten

Professioneel en prikkelend ontwerp op maat

Sterke visuele identiteit die jouw merk laat stralen

Buitenaards goede brochure ontwerp

Brochure laten maken
Brochure laten maken 1

Je brochure is niet goed genoeg

Het is een bekend scenario: je hebt tijd en moeite gestoken in het ontwikkelen van je producten of diensten, maar worstelt om de aandacht van je doelgroep te trekken. De reden? Een niet-effectieve brochure. Een slecht ontworpen brochure kan je merk devalueren en potentiële klanten afschrikken.

Het is essentieel om een brochure te hebben die niet alleen informatief is, maar ook esthetisch aantrekkelijk, in lijn met je merkidentiteit en effectief in het communiceren van je boodschap. Zo zorg je ervoor dat je de aandacht trekt in zowel online als offline uitingen van jouw product.

Brochure ontwerp aanvragen
Brochure laten maken 2
Brochure laten maken 3

Wat is een brochure?

Een brochure is een compact, maar krachtig marketinginstrument dat essentiële informatie over je bedrijf en producten in een gemakkelijk te verteren formaat presenteert. Het is belangrijk dat jouw brochure duidelijk is om te begrijpen en overtuigend voor de lezer.

Een brochure is meer dan alleen tekst en afbeeldingen; het is een artistieke expressie van jouw merk, ontworpen om een blijvende indruk achter te laten. Voor de lezer moet het in één oogopslag duidelijk zijn wat er van hem verwacht wordt. Het is daarom voor een brochure belangrijk dat er met ervaren ogen naar gekeken wordt in het ontwerp. In de handen van onze getalenteerde ontwerpers wordt elke brochure een meesterwerk dat de essentie van jouw bedrijf vastlegt en communiceert.

Brochure laten ontwerpen

Het belang van een professioneel brochure ontwerp

Wanneer je kiest voor een professioneel brochure ontwerp, kies je voor meer dan alleen een mooi plaatje.

Raak je doelgroep

Een goed ontwerp weerspiegelt je merkidentiteit en communiceert je visie op een manier die resoneert bij je doelgroep. Onze grafisch ontwerpers zijn experts in het creëren van prikkelende ontwerpen die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Voor al je creatieve oplossingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Brochure laten maken 4
Brochure laten maken 5

Straal je merkwaarden uit

Het laten ontwerpen van je brochure door professionals zorgt ervoor dat je een effectief ontwerp hebt dat perfect aansluit bij de kernwaarden en doelstellingen van je bedrijf. Dit is cruciaal, want een brochure fungeert vaak als het eerste contactpunt met potentiële klanten. Een goed ontworpen brochure kan het verschil betekenen tussen een gemiste kans en een succesvolle conversie.

Jouw keuzes, ons ontwerp

Bij Illustrify begrijpen we dat elke klant uniek is; of je nu een luxe matte afwerking wenst, een specifieke lay out, of een bepaald thema in gedachten hebt, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Jij hebt de beste brochure nodig en wij zijn er om dat voor jou te verwezenlijken.

Brochure laten maken 6
Brochure laten maken 7

Drukklaar, zonder zorgen

Wil je je brochure laten drukken? Hoewel we geen drukkerij zijn, zorgen we ervoor dat elk brochure ontwerp dat we creëren volledig drukklaar is, zodat het brochure ontwerp gedrukt wordt zonder problemen. Dit betekent dat we nauw samenwerken met drukkerijen en alle technische specificaties hanteren, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het technische aspect. Jouw brochure wordt geleverd in een formaat dat direct klaar is voor productie, waardoor jij tijd en moeite bespaart.

De uitdagingen van het maken van een brochure

Een van de grootste uitdagingen bij het maken van een brochure is het vinden van de juiste balans tussen informatie en aantrekkingskracht. Hoe verwerk je essentiële informatie over je producten of diensten op een manier die niet alleen informatief is, maar ook boeiend?

Daarnaast is het belangrijk om de juiste tone-of-voice te vinden die de harten van je doelgroep aanspreekt, en een ontwerp te creëren dat zowel professioneel als uniek is. Dit alles terwijl je ervoor zorgt dat je brochure past binnen de bredere marketingstrategie van je bedrijf.

Brochure ontwerpen
Brochure laten maken 8
Brochure laten maken 9

De kracht van een effectief brochure ontwerp

Een effectieve brochure kan wonderen doen voor je bedrijf. Het kan fungeren als een stille verkoper die de essentie van je merk communiceert, zelfs voordat een klant contact opneemt. Goed ontworpen brochures verhogen de merkbekendheid, bouwen vertrouwen op en zetten de toon voor toekomstige interacties met je bedrijf. Ze kunnen de unieke waardepropositie van je producten of diensten benadrukken, de aandacht trekken en vasthouden, en uiteindelijk leiden tot meer betrokkenheid en verkoop.

Brochure laten maken

Voordelen van brochures

Investeren in een professioneel ontworpen brochure brengt meerdere voordelen met zich mee voor jouw bedrijf. Hier zijn enkele sleutelvoordelen:

Effectieve communicatie: Een goed ontworpen brochure helpt bij het effectief communiceren hetgeen dat jij wilt communiceren. Het kan complexe informatie op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier overbrengen, waardoor de kans groter wordt dat jouw klant het begrijpt en onthoudt.

Versterking van merkidentiteit: Een brochure is een verlengstuk van jouw merk. Een consistent ontwerp dat aansluit bij jouw huisstijl versterkt je merkidentiteit en zorgt voor een professionele uitstraling.

Breder bereik: Fysieke brochures kunnen een breed publiek bereiken, van beurzen tot wachtkamers. Ze bieden een duurzaam en tastbaar middel om jouw bedrijf te presenteren.

Kostenbesparend: In vergelijking met sommige andere marketinginspanningen kunnen brochures een kosteneffectieve manier zijn om je bedrijf te promoten, vooral wanneer ze in bulk worden geproduceerd.

Maak kennis met Illustrify

Bij Illustrify specialiseren we ons in het creëren van op maat gemaakte brochures die naadloos aansluiten bij jouw merkidentiteit en marketingdoelstellingen. Onze grafisch ontwerpers hebben uitgebreide ervaring in het ontwerpen van brochures die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook effectief communiceren met je doelgroep. We begrijpen dat elke onderneming uniek is, en daarom zorgen we ervoor dat elke brochure die we ontwerpen, uniek is en perfect aansluit bij wat jouw bedrijf bijzonder maakt.

Brochure laten maken
Brochure laten maken 10

Portfolio

In ons portfolio vind je talloze voorbeelden van brochures die we voor een breed scala aan klanten hebben gemaakt. Van strak en zakelijk tot kleurrijk en creatief, onze ontwerpen tonen onze veelzijdigheid en ons vermogen om de visie van onze klanten tot leven te brengen. Elk project is een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit en onze aandacht voor detail.

Brochure ontwerpen

Zie hoe andere merken hun reis naar de sterren zijn begonnen!

Recensies

Brochure laten maken 11
Sam van Leent
KUNG FU SCHOOL

“Illustrify is een professionele en betrouwbare partner die visueel aantrekkelijke websites bouwt voor ondernemingen. (…) Ze nemen alle feedback ter harte en verbeteren hun dienstverlening op basis van je wensen. Deze mate van professionaliteit, in combinatie met een relatief laag tarief, maakt de prijskwaliteitverhouding zeer aantrekkelijk. Zeker een aanrader als je jouw onderneming in een goed (online) daglicht wilt zetten!”

Brochure laten maken 12
Rena
BOL.COM VERKOPER

“Als je op zoek bent naar creatieve, originele en goede designs kan ik Illustrify zeer zeker aanraden. Strakke designs zorgen ervoor dat ik mijn investering binnen no-time terug heb. Het staat als een huis omdat er goed vooronderzoek wordt gedaan; hierdoor had ik naderhand geen werk aan eventuele aanpassingen. Het wordt zo leuk en refreshing gecreëerd dat ik enthousiast word om mijn eigen producten te kopen. Samenwerken met Illustrify is een soepel proces.”

Brochure laten maken 13
Joep
YUNIQ OFFICIAL

“Mede dankzij Illustrify hebben wij professionele foto’s kunnen krijgen voor onze producten. De werkwijze waarop Illustrify werkt is fijn. Je stuurt je producten op. Er worden foto’s gemaakt, geluisterd naar je wensen en tijdens het schieten van de foto’s om feedback gevraagd. Voor ons de volgende keer weer Illustrify.”

Brochure laten maken 14
Dennis Schrauwen
UGLYXMAS

“Illustrify heeft meerdere productbeschrijvingen en mailcampagnes voor ons geschreven. Wij vonden ze zelf al heel sterk met precies de juiste tone of voice. Maar de bevestiging hierop krijgen wij geregeld van onze klanten die positief reageren op vooral de mailcampagnes! Daarnaast is het ook een hele prettige samenwerking, Tristan neemt uitgebreid de tijd om uit te vogelen waar we precies naar op zoek zijn.”

Onze werkwijze

Bij Illustrify volgen we een gestructureerde aanpak om ervoor te zorgen dat elke brochure perfect aansluit bij de behoeften en wensen van onze klanten. Hier is hoe wij te werk gaan:

01

Analyse

We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf, producten en doelgroep. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van wat jouw brochure moet bereiken.

02

Ontwerp

Ons team van getalenteerde ontwerpers creëert een visueel aantrekkelijk en functioneel ontwerp dat jouw boodschap op de best mogelijke manier overbrengt.

03

Feedback en aanpassingen

We presenteren het ontwerp aan jou en verwerken je feedback. We blijven aanpassingen maken totdat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

04

Lancering

We zijn klaar! Zodra het ontwerp is goedgekeurd, kun je zelf zorgen voor de productie en levering van de brochures, zodat je ze zo snel mogelijk kunt gaan gebruiken.

Start nu jouw project

Ben je klaar om een brochure te laten maken die jouw bedrijf onderscheidt van de rest? Neem vandaag nog contact met ons op om je project te starten. Ons team staat klaar om met jou samen te werken en een brochure te creëren die straalt en radicaal effectief is.

Contact – Dienst

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over het ontwerpproces, kosten en meer. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Hoeveel kost het om een brochure te laten maken?

De kosten van het laten maken van een brochure variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het ontwerp, de grootte, het aantal pagina’s en de oplage. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Hoe maak je een brochure in Canva?

Hoewel Canva een handig doe-het-zelf tool is, mist het de persoonlijke aanpak en maatwerk dat professionele grafisch ontwerpers bieden. Bij Illustrify bieden we op maat gemaakte ontwerpen die volledig zijn afgestemd op jouw merk en doelgroep.

Hoe ziet een goede brochure eruit?

Een goede brochure is visueel aantrekkelijk, informatief en consistent met de huisstijl van je bedrijf. Het moet een duidelijke boodschap overbrengen, gemakkelijk te lezen zijn en een blijvende indruk achterlaten bij de lezer.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00