Veelgestelde vragen

Om je sneller te kunnen helpen hebben we de veelgestelde vragen van onze klanten voor je op een rijtje gezet:

Abonnement

Wat houdt het “Onbeperkt Grafisch Design” abonnement bij Illustrify in?

Bij Illustrify bieden we een maandelijks abonnementsmodel voor onbeperkt grafisch design, aangepast op jouw urenbehoefte (10, 25, 50 uur of meer). Dit betekent dat je elke werkdag beschikking hebt over een vast team van designers en een projectmanager. Dit model biedt tal van voordelen zoals de mogelijkheid om snel te schalen, geen limiet op revisies, zeer snelle leveringen, volledige eigendom van alle werkbestanden, en dit alles tegen lage prijzen. Wij streven ernaar dat het voelt alsof je een in-house designer hebt, zonder de gebruikelijke nadelen van vast personeel.

Wat kunnen we binnen dit abonnement wel en niet voor je doen?

Binnen ons abonnement kunnen we bijna alles leveren wat met Photoshop, InDesign, Illustrator gemaakt kan worden. Dit omvat een breed scala aan ontwerpen, zoals product listings, banners, e-books, en meer. Echter, bepaalde diensten zoals productfotografie, animaties, webdesign, en anderen, zijn momenteel niet inbegrepen in het abonnement, maar zijn wel beschikbaar buiten het abonnement.

Bieden jullie aanvullende diensten zoals productfotografie en copywriting aan?

Ja, deze diensten bieden we nog steeds aan, zij het niet binnen het abonnementsmodel. Dit betekent dat je nog steeds bij ons terecht kunt voor deze specifieke diensten, tegen de gebruikelijke prijzen.

Hoe snel worden mijn aanvragen verwerkt en geleverd?

Jouw aanvragen krijgen bij ons altijd voorrang. Dit betekent dat we er naar streven om jou zo snel mogelijk te helpen, afhankelijk van het type aanvraag.

Wat is de opzegtermijn voor het abonnement?

Je kunt ons abonnement maandelijks opzeggen, dus je zit niet vast aan lange termijnen.

Helpen jullie ook bij het ontwikkelen van content ideeën?

Absoluut! Onze projectmanager staat altijd klaar om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw ideeën.

Kan ik een contentbuffer opbouwen voor meerdere maanden?

Ja, dat kan zeker. Je kunt zoveel verzoeken indienen als je wilt, waardoor je een voorraad content kunt opbouwen voor meerdere maanden.

Kan ik mijn abonnement op elk moment upgraden of downgraden, en hoe werkt dit?

Ja, het aanpassen van je abonnement is eenvoudig en kan direct via je dashboard zodra je een account hebt aangemaakt. Wij bieden flexibiliteit om je abonnement aan te passen aan jouw veranderende behoeften.

Algemeen

Hoe werkt het proces van het indienen van een ontwerpaanvraag bij Illustrify?

Voor elke dienst is het proces enigszins verschillend. Wij adviseren om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt of vragen hebt over het indienen van een ontwerpaanvraag. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap.

Welke bestandsformaten levert Illustrify voor de ontwerpen?

Wij leveren alle gangbare bestandsformaten die je nodig hebt. Dit omvat bestanden die gemaakt zijn in Photoshop (PSD), Illustrator (AI), InDesign (IDD), en andere relevante formaten, afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

Hoe worden de ontwerpers bij Illustrify geselecteerd en getraind?

Onze ontwerpers ondergaan een uitgebreide training van drie maanden met interne cursussen en opleidingen. Dit zorgt ervoor dat zij voldoen aan onze hoge standaarden van kwaliteit en creativiteit.

Kan ik specifieke ontwerpers of teams aanvragen voor mijn projecten?

Momenteel bieden we niet de optie om specifieke ontwerpers of teams aan te vragen. Ons team is echter zeer bekwaam en in staat om een breed scala aan ontwerpbehoeften te vervullen.

Hoe garandeert Illustrify de consistentie en kwaliteit van de ontwerpen?

De kwaliteit en consistentie van ons werk zijn zichtbaar in ons portfolio. We streven ernaar om consequent hoogwaardige ontwerpen te leveren die aan jouw verwachtingen voldoen.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met een geleverd ontwerp?

Als je niet tevreden bent met een ontwerp, werken we samen met jou aan een oplossing. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet.

Geen antwoord op je vraag?

Vul onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Contactformulier
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00