Ebook laten maken: de perfecte marketingtool voor jouw bedrijf

Versterk je merkidentiteit en autoriteit in je vakgebied

Trek meer potentiële klanten aan met hoogwaardige content

Vergroot je bereik en invloed met interactieve en boeiende info

E-book laten maken
Ebook laten maken 1
Ebook laten maken 2

Content creatie overweldigend? Ontdek de kracht van ebooks!

Het creëren van opvallende en waardevolle content kan overweldigend zijn, vooral in een digitale wereld waar elke klik telt. Ebooks kunnen deze last verlichten door jouw unieke kennis en/of verhaal op een gestructureerde en boeiende manier te presenteren. Ze bieden een platform om jouw expertise te delen, vertrouwen op te bouwen bij je doelgroep en een blijvende indruk achter te laten.

E-book laten maken

Wat maakt een ebook tot een onmisbare marketingtool?

E-books in diverse vormen, van interactieve digitale boeken tot gestructureerde PDF-bestanden, spelen een cruciale rol in moderne marketingstrategieën.

Meer betrokkenheid

Een professioneel ontwerp en de mogelijkheid om je ebook te downloaden, versterken de gebruikerservaring en de betrokkenheid van je publiek. Een ebook is niet zomaar een digitaal boek; het is een strategisch hulpmiddel dat je helpt om je e-maillijst uit te breiden, nieuwe klanten aan te trekken en jezelf als een deskundige in jouw vakgebied te positioneren. Door relevante en interactieve content te bieden, kun je je publiek boeien en een sterke relatie met hen opbouwen.

Ebook laten maken 3
Ebook laten maken 4

Een interactief e-book

Interactieve e-books zijn veel meer dan gewone digitale boeken. Ze bieden unieke mogelijkheden om lezers actief te betrekken bij de inhoud. Door het integreren van video’s, interactieve afbeeldingen en enquêtes transformeer je een standaard ebook in een dynamische ervaring. Deze elementen maken jouw e-book niet alleen informatief, maar ook boeiend en memorabel, waardoor potentiële klanten meer betrokken raken bij jouw merk.

Ebooks als gratis weggevers

E-books zijn een uitstekend middel om waarde te bieden aan je doelgroep en tegelijkertijd je e-maillijst uit te breiden. Door een hoogwaardig ebook gratis aan te bieden, trek je potentiële klanten aan die geïnteresseerd zijn in jouw expertise. Dit verhoogt niet alleen jouw zichtbaarheid, maar bouwt ook vertrouwen en autoriteit op binnen jouw vakgebied. Zo worden gratis weggevers een krachtig hulpmiddel in jouw marketingstrategie.

Ebook laten maken 5
Ebook laten maken 6

De uitdagingen van contentcreatie en hoe e-books helpen

Het creëren van waardevolle content is een grote uitdaging voor veel ondernemers. Hoe zorg je ervoor dat jouw content opvalt, gelezen wordt, en daadwerkelijk bijdraagt aan jouw merk? Ebooks bieden een oplossing door diepgang en kwaliteit te combineren. Ze stellen je in staat om jouw verhaal uitgebreid te vertellen, complexe ideeën toegankelijk te maken en tegelijkertijd jouw autoriteit en expertise te tonen.

Ebook laten maken

Zie hoe andere merken hun reis naar de sterren zijn begonnen!

Recensies

Ebook laten maken 7
Sam van Leent
KUNG FU SCHOOL

“Illustrify is een professionele en betrouwbare partner die visueel aantrekkelijke websites bouwt voor ondernemingen. (…) Ze nemen alle feedback ter harte en verbeteren hun dienstverlening op basis van je wensen. Deze mate van professionaliteit, in combinatie met een relatief laag tarief, maakt de prijskwaliteitverhouding zeer aantrekkelijk. Zeker een aanrader als je jouw onderneming in een goed (online) daglicht wilt zetten!”

Ebook laten maken 8
Rena
BOL.COM VERKOPER

“Als je op zoek bent naar creatieve, originele en goede designs kan ik Illustrify zeer zeker aanraden. Strakke designs zorgen ervoor dat ik mijn investering binnen no-time terug heb. Het staat als een huis omdat er goed vooronderzoek wordt gedaan; hierdoor had ik naderhand geen werk aan eventuele aanpassingen. Het wordt zo leuk en refreshing gecreëerd dat ik enthousiast word om mijn eigen producten te kopen. Samenwerken met Illustrify is een soepel proces.”

Ebook laten maken 9
Joep
YUNIQ OFFICIAL

“Mede dankzij Illustrify hebben wij professionele foto’s kunnen krijgen voor onze producten. De werkwijze waarop Illustrify werkt is fijn. Je stuurt je producten op. Er worden foto’s gemaakt, geluisterd naar je wensen en tijdens het schieten van de foto’s om feedback gevraagd. Voor ons de volgende keer weer Illustrify.”

Ebook laten maken 10
Dennis Schrauwen
UGLYXMAS

“Illustrify heeft meerdere productbeschrijvingen en mailcampagnes voor ons geschreven. Wij vonden ze zelf al heel sterk met precies de juiste tone of voice. Maar de bevestiging hierop krijgen wij geregeld van onze klanten die positief reageren op vooral de mailcampagnes! Daarnaast is het ook een hele prettige samenwerking, Tristan neemt uitgebreid de tijd om uit te vogelen waar we precies naar op zoek zijn.”

Ontketen de kracht van ebooks in jouw marketingstrategie

Ebooks kunnen een revolutie teweegbrengen in hoe je communiceert met je doelgroep. Ze zijn niet alleen informatief, maar ook veelzijdig inzetbaar – van een gratis weggever tot een uitgebreid werkboek. Met ebooks kun je interactieve elementen, zoals video’s en enquêtes, integreren om je lezers actief te betrekken. Zo worden jouw ebooks niet alleen gelezen, maar ook ervaren.

E-book laten maken
Ebook laten maken 11

Portfolio

Hier vind je een impressie van eerdere werken.

Dit wil ik ook!

Maak kennis met Illustrify: Jouw partner in ebook creatie

Bij Illustrify begrijpen we dat een goed ebook meer is dan alleen tekst op een scherm. Het is een kunstwerk, een verhaalverteller, en een marketinginstrument, allemaal in één. Ons team van ervaren ontwerpers en copywriters werkt nauw samen om ebooks te creëren die niet alleen informatief en boeiend zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en merkgetrouw. Wij brengen jouw visie tot leven met een uniek ontwerp dat jouw boodschap versterkt.

Ontwerpen op maat bij Illustrify

Bij Illustrify luisteren we naar jouw wensen en vertalen deze naar een e-book dat perfect past bij jouw huisstijl en merkidentiteit. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom streven we ernaar om een op maat gemaakt ontwerp te leveren dat jouw boodschap effectief overbrengt. Of het nu gaat om de keuze van het formaat, de stijl van de illustraties of de algehele vormgeving, ons doel is om een e-book te creëren dat jouw unieke verhaal vertelt. Maak gebruik van deze dienst en geniet van een geweldig professioneel ontwerp.

Ebook laten maken 12
Ebook laten maken 13

Een luisterend oor voor jouw doelen

In onze aanpak nemen we de tijd om de juiste ebook vorm te bepalen die past bij jouw content en doelgroep. Elk e-book wordt vormgegeven met unieke illustraties gemaakt om jouw boodschap te versterken. Onze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat elk e-book een professioneel ontwerp heeft dat aansluit bij jouw specifieke wensen en huisstijl.

Onze werkwijze

Maak gebruik van onze expertise in ebook creatie. Wij zorgen voor een gestroomlijnd proces van conceptontwikkeling tot het uiteindelijke, downloadbare product, waarbij elk detail telt.

01

Kennismaking

Vertel ons over je bedrijf, je doelen en je doelgroep. Wij luisteren aandachtig om jouw unieke behoeften te begrijpen.

02

Conceptontwikkeling

Samen brainstormen we over ideeën en concepten voor je ebook. Jouw input is hierbij cruciaal.

03

Ontwerp en schrijven

Ons team van ontwerpers en copywriters gaat aan de slag om een uniek en aantrekkelijk ebook te creëren dat aansluit bij jouw merk en boodschap.

04

Feedback en aanpassingen

We presenteren een eerste versie en passen deze aan op basis van jouw feedback.

05

Eindproduct

Jouw professioneel ontworpen en geschreven ebook is klaar om je doelgroep te boeien en je merk te versterken. Je ontvangt jouw e-book als pdf bestand.

06

Lancering en promotie

We ondersteunen je bij het lanceren van je ebook en geven advies over de beste manieren om het te promoten en te distribueren.

Laat nu je ebook maken door Illustrify!

Ben je klaar om je digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen met een professioneel gemaakt ebook? Neem vandaag nog contact op met illustrify en begin aan jouw reis naar succes. Ons team staat klaar om je te helpen met een op maat gemaakt ebook dat jouw merk laat stralen. Wacht niet langer, zet nu de stap naar digitale voortreffelijkheid!

Contact – Dienst

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over hoe wij werken en wat je krijgt? We hebben alle antwoorden die je nodig hebt.

Hoe maak je een ebook?

Het maken van een ebook begint met het definiëren van je doel en doelgroep, gevolgd door het samenstellen van de inhoud en het ontwerpen van de layout. Het omvat ook het toevoegen van interactieve elementen en het optimaliseren voor verschillende apparaten.

Hoe kun je een ebook verkopen?

Om een ebook te verkopen, kun je het beste een marketingstrategie ontwikkelen die sociale media, e-mailmarketing, en je website omvat. Het is ook belangrijk om je ebook op platforms te plaatsen waar je doelgroep zich bevindt.

Hoe lang duurt het proces van ebook creatie?

Het proces varieert afhankelijk van de complexiteit en de specifieke wensen, maar we streven ernaar om binnen een redelijke termijn een eindproduct van hoge kwaliteit te leveren.

Kan ik mijn eigen content en afbeeldingen aanleveren voor het ebook?

Absoluut! We moedigen je aan om eigen content en afbeeldingen aan te leveren die we kunnen integreren in het ebook.

Hoe kan ik mijn ebook het beste promoten?

Wij bieden advies en ondersteuning bij het promoten van je ebook, inclusief strategieën voor sociale media, e-mailmarketing en meer.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00