Huisstijl laten ontwerpen

Maak een onuitwisbare indruk met consistentie die vertrouwen wekt bij je doelgroep

Versterk je merkidentiteit met een huisstijl die jouw verhaal vertelt

Zie jouw visie tot leven komen met onze belofte van complete tevredenheid

Huisstijl laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen 1
Huisstijl laten ontwerpen 2

Ben jij verloren in de massa?

In de huidige markt is het makkelijk om verloren te raken in de zee van concurrentie. Maar wat maakt een merk nou echt onvergetelijk? Het antwoord ligt in de kracht van een goede huisstijl.

Het gaat niet alleen om het logo ontwerpen of een kleurenpalet kiezen; het gaat om het creëren van een ervaring, een gevoel, een herkenbaarheid die jouw klanten niet kunnen en willen vergeten. Streef je naar een professionele uitstraling die vertrouwen wekt? Naar een betrouwbare uitstraling die staat als een huis? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is veel meer dan wat kleurtjes of een mooi logo laten ontwerpen; het is de visuele stem van je bedrijf. Het vertelt je verhaal, verwoordt je missie en ademt je waarden. Het is de consistente toepassing van je merkelementen – van je visitekaartje tot je e-mail handtekening, van briefpapier tot enveloppen – alles draagt bij aan het beeld dat klanten van jouw bedrijf hebben. Een huisstijl ontwerp is dus niet zomaar een taak, het is een missie om de essentie van jouw merk vast te leggen.

Huisstijl laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen 3

De rol van een logo in je huisstijl

Ook een logo is meer dan een leuk plaatje of visueel keurmerk voor je bedrijf; het is de kern van je huisstijl en het eerste wat mensen vaak herkennen. Bij Illustrify zijn we gespecialiseerd in zowel logo ontwerp als het integreren van je herkenbare logo in een bredere huisstijl. Ons doel is om een professioneel logo te creëren dat onlosmakelijk verbonden is met de identiteit van je merk.

Huisstijl laten ontwerpen 4

Met of zonder logo ontwerp?

Wil je een nieuw logo ontwerpen of een herontwerp van een bestaand ontwerp? Onze aanpak in logo laten ontwerpen zorgt voor een naadloze integratie binnen jouw huisstijl. Een eerste logo laten ontwerpen of een bestaand logo vernieuwen is een kans om te verzekeren dat je merk uitstraalt wat je echt wilt communiceren.

Het belang van een sterk logo

Een sterk en herkenbaar logo:

Zorgt voor een onmiddellijke en duurzame indruk.

Bouwt merkherkenning en klantloyaliteit op, vooral als klanten je logo laten associëren met positieve ervaringen.

Onderscheidt je van de concurrentie met een uniek en professioneel logo ontwerp.

Is veelzijdig en schaalbaar, klaar om overal gebruikt te worden, van je website tot je visitekaartjes.

Of je nu een professioneel logo wilt laten ontwerpen voor een startende onderneming of een nieuw logo nodig hebt voor een rebranding, ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s die passen bij jouw visie en huisstijl.

Huisstijl laten ontwerpen 5

Voordelen van een professionele huisstijl

Een professionele huisstijl tilt je merk naar een hoger niveau. Het zorgt voor herkenbaarheid, consistentie en vertrouwen. Met een professionele huisstijl verhoog je niet alleen je zichtbaarheid, maar ook de perceptie van kwaliteit en betrouwbaarheid bij je klanten. Onze ontwerpen zijn gemaakt om jouw bedrijf te laten opvallen – een unieke stijl die je concurrenten ver achter zich laat.

Betere klantenbinding: Een sterke huisstijl creëert een emotionele verbinding met je klanten, wat resulteert in betere retentie en mond-tot-mondreclame.

Verhoogde zichtbaarheid: Jouw merk zal opvallen in een verzadigde markt, waardoor potentiële klanten je makkelijker vinden.

Vertrouwen bij klanten: Een professionele huisstijl wekt vertrouwen op en helpt bij het opbouwen van een loyale klantenbasis.

Efficiëntie in marketing: Met een vastgestelde huisstijl kun je sneller marketingmaterialen creëren zonder iedere keer het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

Onderscheid van concurrenten: Onderscheid je van de concurrentie met een unieke huisstijl die moeilijk te imiteren is.

Consistente merkervaring: Overal waar jouw merk verschijnt, van online tot offline, lever je een samenhangende ervaring die klantvertrouwen opbouwt.

Duurzame eerste indruk: Maak een blijvende indruk met een huisstijl die de essentie van jouw merk en de kwaliteit van je diensten weerspiegelt.

Versterking van je merkwaarden: Communiceer je merkwaarden effectief door middel van zorgvuldig gekozen designelementen die jouw verhaal vertellen.

Meerwaarde voor je bedrijf: Een investering in een professionele huisstijl verhoogt de waarde van je bedrijf en kan bijdragen aan een hogere prijspositionering.

Klaar voor groei: Een goed ontworpen huisstijl is schaalbaar, wat betekent dat het meegroeit met je bedrijf, van start-up tot grote onderneming.

Ontdek de kunst van uitstekende huisstijlen

Ons portfolio is een getuigenis van creativiteit en diversiteit. Elk huisstijl ontwerp is een meesterwerk op zich, met aandacht voor detail en een diep begrip van wat jouw merk uniek maakt. Blader door onze eerdere projecten en zie zelf hoe wij dit tot een kunstvorm hebben verheven.

Huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl ontwerpen: Onze werkwijze

01

Aanvragen

Begin je reis door onze eenvoudige aanvraagprocedure. Met een paar klikken kun je je interesse kenbaar maken en een betaling voltooien om het proces te starten.

02

Intakeformulier

Na je aanvraag ontvang je een intakeformulier. Hierin vragen we naar de kern van jouw merk, je doelgroep, en jouw wensen en verwachtingen. Dit vormt de basis van ons ontwerpproces.

03

Merkduiding

Wij verdiepen ons in jouw merkstrategie, merkverhaal, merkmissie, en merkvisie. Dit helpt ons om een huisstijl te ontwikkelen die jouw merkdoelen en waarden weerspiegelt.

04

Conceptontwikkeling

Onze creatieve ontwerpers brainstormen en ontwikkelen concepten die jouw unieke merkidentiteit tot uitdrukking brengen, inclusief het merklogo en de visuele elementen.

05

Ontwerp en feedback

We presenteren de eerste ontwerpen en vragen om jouw feedback. Op basis daarvan verfijnen we het ontwerp totdat het volledig aansluit bij jouw visie.

06

Kleuren en typografie

Het kiezen van de juiste merkkleuren en typografie is cruciaal. We selecteren de kleurenpaletten en lettertypen die de persoonlijkheid van jouw merk het beste naar voren brengen.

07

Visuele elementen

Pictogrammen en beeldcompositie worden zorgvuldig ontworpen om jouw boodschap te versterken en een samenhangende visuele ervaring te bieden.

08

Toepassingen

We laten je zien hoe jouw huisstijl in verschillende media en materialen wordt toegepast, van visitekaartjes en briefpapier tot online aanwezigheid.

09

Huisstijlhandboek

Je ontvangt een uitgebreid huisstijlhandboek van ongeveer 30 pagina’s. Dit document dient als jouw merkkompas en omvat alle elementen en richtlijnen.

10

Oplevering en implementatie

Met het huisstijlhandboek in handen ben je klaar om jouw vernieuwde merkidentiteit in de wereld te zetten. We helpen je met het doorvoeren van de huisstijl in al je communicatie.

11

Nazorg

Na oplevering blijven we beschikbaar voor vragen en ondersteuning bij het implementeren van je huisstijl.

Huisstijl laten ontwerpen 6

Zie hoe andere merken hun reis naar de sterren zijn begonnen!

Recensies

Huisstijl laten ontwerpen 7
Sam van Leent
KUNG FU SCHOOL

“Illustrify is een professionele en betrouwbare partner die visueel aantrekkelijke websites bouwt voor ondernemingen. (…) Ze nemen alle feedback ter harte en verbeteren hun dienstverlening op basis van je wensen. Deze mate van professionaliteit, in combinatie met een relatief laag tarief, maakt de prijskwaliteitverhouding zeer aantrekkelijk. Zeker een aanrader als je jouw onderneming in een goed (online) daglicht wilt zetten!”

Huisstijl laten ontwerpen 8
Rena
BOL.COM VERKOPER

“Als je op zoek bent naar creatieve, originele en goede designs kan ik Illustrify zeer zeker aanraden. Strakke designs zorgen ervoor dat ik mijn investering binnen no-time terug heb. Het staat als een huis omdat er goed vooronderzoek wordt gedaan; hierdoor had ik naderhand geen werk aan eventuele aanpassingen. Het wordt zo leuk en refreshing gecreëerd dat ik enthousiast word om mijn eigen producten te kopen. Samenwerken met Illustrify is een soepel proces.”

Huisstijl laten ontwerpen 9
Joep
YUNIQ OFFICIAL

“Mede dankzij Illustrify hebben wij professionele foto’s kunnen krijgen voor onze producten. De werkwijze waarop Illustrify werkt is fijn. Je stuurt je producten op. Er worden foto’s gemaakt, geluisterd naar je wensen en tijdens het schieten van de foto’s om feedback gevraagd. Voor ons de volgende keer weer Illustrify.”

Huisstijl laten ontwerpen 10
Dennis Schrauwen
UGLYXMAS

“Illustrify heeft meerdere productbeschrijvingen en mailcampagnes voor ons geschreven. Wij vonden ze zelf al heel sterk met precies de juiste tone of voice. Maar de bevestiging hierop krijgen wij geregeld van onze klanten die positief reageren op vooral de mailcampagnes! Daarnaast is het ook een hele prettige samenwerking, Tristan neemt uitgebreid de tijd om uit te vogelen waar we precies naar op zoek zijn.”

Lanceer jouw merk naar nieuwe hoogtes

Ben je klaar om jouw merkidentiteit naar het volgende niveau te tillen? Met onze logo laten ontwerpen en huisstijl laten maken diensten ben je verzekerd van een start die niet alleen een onuitwisbare eerste indruk maakt, maar ook de essentie van jouw merk vastlegt. Jouw merk verdient het beste, en bij Illustrify zijn we toegewijd om dat te leveren.

Contact – Dienst
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00