| door
Tristan Klumpenaar
5 minuten

Boloo Marktplaats GESTOPT. Dit is het Beste Alternatief

Wanneer je succes wilt behalen en je bol webshop naar een hoger niveau wilt brengen is het uitermate belangrijk om jezelf zo goed mogelijk voor de dag te brengen. Bij Illustrify denken wij mee van A-Z. Of dit nou gaat om product listings, product afbeeldingen, productbeschrijvingen, e-books, of handleidingen: Met de next level designs van Illustrify steek je met kop en schouders boven de concurrentie uit. Neem contact met ons op en laten we bespreken hoe we je kunnen helpen een geweldige Bol Shop te creëren.

Illustrify biedt een verscheidenheid aan andere diensten, zoals logo ontwerp op maat, web ontwikkeling en website optimalisatie. Met ons in je team, kun je resultaten verwachten – meer klanten en een hogere omzet. Ons team van experts weet hoe je online opvalt, vertrouwen opbouwt bij potentiële klanten en uiteindelijk je omzet verhoogt. Wacht dus niet langer; neem vandaag nog contact op met Illustrify en laat Boloo Marktplaats tot het verleden behoren! Wij zijn er om je te helpen jouw winstgevende producten te laten groeien en opschalen door middel van top notch branding.

Ontdek winstgevende producten met all in one tool Boloo

Product research: voor sommigen een eitje, voor anderen erg lastig. Het is tijdrovend en kan ongelooflijk frustrerend zijn.

Of je nu een doorgewinterde e-commerce veteraan bent of net begint, het zoeken naar de juiste producten om te verkopen is een grote uitdaging. Je moet snel toegang hebben tot betrouwbare gegevens om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen over welke producten je bedrijf vooruit kunnen helpen. Daarom ontwikkelde Boloo hun product research tool. Members hiervan zijn doorgewinterde verkopers maar zeker ook mensen die hun business starten en waarbij product verkoop nog pril en nieuw is.

De tool van Boloo is ontworpen om het vinden van de beste producten voor je bedrijf gemakkelijker te maken. Het helpt je snel en efficiënt nauwkeurige gegevens uit meerdere bronnen te verzamelen, zodat je een diepgaand beeld krijgt van het productlandschap zonder tijd te verspillen aan het afstruinen van het internet naar informatie. Je krijgt toegang tot real-time verkooptrends, informatie over de concurrentie, gedetailleerde productspecificaties, en de mogelijkheid om prijzen van verschillende sites te vergelijken. Bovendien kun je je resultaten opslaan voor toekomstig gebruik of ze delen met een team

De tool helpt je ook winstgevende producten te identificeren om de winst uit verkoop te verhogen. Met Boloo’s hulpmiddel voor product research krijg je een gedetailleerde analyse van welke soorten producten goed verkopen, hoeveel winst je met elk artikel kunt maken, hoeveel concurrentie er is, en meer. Je zult je verkoopprestaties kunnen vergelijken met de concurrentie en deze gegevens kunnen gebruiken om te bepalen welke producten het meest waarschijnlijk winstgevend zijn voor je bedrijf.

Boloo’s hulpmiddel voor productonderzoek is een geweldige manier om tijd en moeite te besparen en toch te zoeken naar de producten die de meeste winst opleveren. Of je nu een ervaren verkoper bent of net begint, de tool van Boloo kan het giswerk uit je productonderzoek halen en je helpen slimmere beslissingen te nemen.

Boloo marktplaats gestopt. Dit is het beste alternatief 1

Boloo Marktplaats Gestopt

In de vroegere tijden van Boloo was het naast een all in one tool om winstgevende producten te vinden ook mogelijk om aanbieders van diensten te zoeken via boloo marktplaats. Om je business een extra boost te geven, om te schalen, om van het ene platform naar het andere platform te springen–allemaal redenen waarom Boloo Marktplaats in het leven was geroepen.

Boloo heeft echter haar members medegedeeld zich op de tool en cursus te focussen, waardoor de diensten wegvallen. Hoe nu verder?

Ten tijde van deze marktplaats was Illustrify sterk aanwezig. Wij helpen een business als die van jou aan groei. Je kunt als verkoper de cursus hebben gevolgd en sterk willen starten op het platform, maar dan moet jouw product wel opvallen bij consumenten!

Bij de cursus verkopen op bol wordt het belang van sterke afbeeldingen voor jouw bol webshop niet voor niets aangeprezen. Wanneer je hier niet z.s.m. mee start, weerhoud je jezelf van de groei die jouw business verdient. Wil je je verkopen opschalen en doen groeien? Met gejatte foto’s van je leverancier uit China of Amazon kom je niet ver. Kies voor een partner die weet wat er moet gebeuren om de potentie van jouw business daadwerkelijk te bereiken.

Boloo marktplaats gestopt. Dit is het beste alternatief 2

Illustrify: Jouw Branding Buddy

Je hebt een product met enorme potentie gevonden waarmee je de markt wilt penetreren. Jouw leverancier voldoet aan jouw wensen en de forwarding uit China komt ook goed. Heel veel werk achter de schermen, maar wat hebben consumenten tot dusver van jouw product?

Wij helpen verkopers onderscheiden in een zee van concurrentie. Met Illustrify’s branding en creatieve diensten kunnen we je bedrijf helpen een unieke identiteit te ontwikkelen die aanslaat bij je doelgroep. We werken met je samen om een logo te maken, productverpakkingen te ontwerpen, inhoud te creëren voor marketingcampagnes en meer. Ons doel is ervoor te zorgen dat wanneer consumenten je product zien, ze weten dat het van jou is!

Ontdek winstgevende producten met behulp van de all in one tool Boloo.

Zorg ervoor dat je jouw business kunt opschalen en doen groeien met behulp van Illustrify.

Wij zetten jouw specificaties in overzichtelijke foto’s en zorgen ervoor dat het management van je producten minder uitdagend is. Jouw groei is onze missie. Daarom kiezen verkopers voor Illustrify.

Mag Illustrify jou helpen groeien? Stuur ons dan z.s.m. een e mail. Start vandaag nog en krijg wat je verdient.

Boloo marktplaats gestopt. Dit is het beste alternatief 3

Gerelateerde artikelen

Boloo Marktplaats GESTOPT. Dit is het Beste Alternatief

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00